Skor

Sitter i skolan och har tråkigt. Kollade in skopunktens sida lite. Dom har vissa skor jag gillar. Vill ha nya svrta ballerina, men har så svårt att hitta några som passar. Såg fina på H&M för 99:- men dom fanns inte kvar i min storlek.
Alla skor kostar 149:- utom dom rutiga som kostar 199:-

bloglovin

Vill ha

Bilden blev väldigt liten och otydlig, men iaf. Allt är från H&M.
bloglovin

I skolan

Är i skolan nu. Har massa sparade utkast med olika låtar o massa annat i.
Hittade det här nyss. Ganska bra låt.
bloglovin

Sämsta gruppen hamna jag i som vanligt.

Är i skolan nu. Projektet vi har nu är att göra en musikvideo. Men min grupp är så sämst. egentligen behövde jag inte komma till skolan fören klockan 12 p.g.a att jag inte ska va med i videon men gick ändå för jag har massa restuppgifter.

Nu håller några killar på att sminka en annan kille för videon, han ska väl spela tjej i videon. Massa smink och leggings och tunika har han på sig. Snyggt... Och jävligt smala ben har han.
Har fått förklara för dom hur man använder sminket... Tordde det va sånt man visste även om man va kille men tydligen inte.

Iaf igår blev jag så sur på gruppen jag är med i. Innan lunch va vi ute och filmade lite. Men på lunchen gick jag iväg. Smsade några minuter innan vi började och frågade vart dom va. Efter en halvitimme fick jag svar, dom sa att dom va i slottsparken så jag började gå dit. Mötte en kille från min grupp vid ingången i skolan såhan frågade om jag visste vart dom andra va. Han sa att han hade kollat på massa olika ställen och precis varit i slottsparken men dom va inte där. Men jag gick iaf till slottsparken och han gick in i skolan. Kom till slottsparken och dom va inte där så börjar gå till skolan igen. När jag kommit en bit möter jag han som jag hade mött lite tidigare då. Han sa att dom skulle möta oss vid lidl. Så vi gick dit, då sa han att dom hade varit nånstans(kommer inte ihåg vart men inte slottsparken) och skulle möta oss vid lidl. så vi väntar i kanske 10 minuter men dom kommer inte. Så jag ringer en av dom. Han svarar och säger att dom är inne på lidl och sen ska dom tillbaka till skolan för att äta. Både jag och han den andra va redan lite sura men då blev jag riktigt sur. Och han den andra också för han hade ju redan varit i skolan så han gick till lidl helt i onödan. Och jag drog när dom kom ut från lidl, satte mig i biblioteket och pluggade. Kom tillbaka klockan 14.00 och då sa en att jag inte behövde komma på morgonen nu. Så jävla dålig grupp. Hur svårt kan det va att säga vart dom är och faktiskt vänta tills man kommer. Sjukt varmt va det igår dessutom.

Men nu ska jag plugga. Skriver sen.
bloglovin

Skola imorgon då.

Det här lovet har gått sjukt långsamt och imorgon börjar skolan igen. Skulle ha pluggat under lovet men har inte pluggat nåt. Och nästa vecka har vi tråkigaste jävla projektet, göra en musikvideo. Och min grupp suger, vi kommer inte komma överens om nån låt. Men det är ändå skönt att ha kärnämnes vecka. Suger att va i verkstan, finns inget kvar att göra där. Killarna bara springer runt och tar varan mellan benen när vi är i verkstan och låtsas kastrera varandra, är det normalt? Det känns inte normalt.
bloglovin

Asså...

Fattar inte hur 67 personer kan ha försökt besöka mig på bdb, har inte en ända bild uppladdad och kommenterar väldigt sällan också. Och för 2 dagar sen va det bara 13 som hade försökt besöka mig, så över 50 personer har försökt gå in på min bdb på 2 dagar..
bloglovin

Han är så bra.

Har lagt ut fler covers av honom tror jag, men han är så bra. Iaf ibland.
bloglovin

Vill ha

Från H&M, Monki och TopShop.
rrrrrr
bloglovin

Skulle bli skitglad om ni röstade.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

bloglovin

Sex små sanningar.

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.

Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.

Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.

Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa de.

Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte
bloglovin

Va nyss och sökte sommarjobb.

Jag vaknade en halvtimme innan jag skulle va där. Men jag hann, gjorde mig klar på 20 minuter. Struntade i att äta frukost innan arbetsintervjun och åt det nyss istället. Men den gick iaf inte bra, jag kommer inte få jobbet. Men ska ringa whirlpool idag och försöka få sommarjobb där. Min moster jobba där och sa att dom behövde folk. Och jag går ju industriprogrammet så det borde inte va så svårt att få jobb.
bloglovin

Ska sova nu.

Fast jag är inte trött, men måste upp ganska tidigt. Satte ihop ännu nån outfit typ. Vill ha sommar nu! Fast det börjar bli varmare nu. Men bara för det kommer det säker börja snöa imorgon.
bloglovin

Musik

Jag har så jävla tråkigt, imorgon ska jag på nån arbetsintervju klockan 8.00. Vill verkligen ha sommarjobb. Alla andra år har även ettorna fått sommarjobb av skolan men nu går alla dom till tvåorna och treorna. Men nästa år har jag säkert sommarjobb.
bloglovin

Här ska det stå en passande rubrik.

Min uppdatering har varit sämst dom senaste dagarna. Har inte orkar blogga, ingen läser ändå. Inte orkat kommentera bloggar eller nåt. Och när jag väl uppdaterat har det bara varit massa tråkiga polyvore collage. Men orkar inte bry mig om det just nu.
bloglovin

Vill ha sommar nu!

Jag vill att det ska bli sommar. Det började ju bli varmare, va ganska skönt ute igår hade vårjacka. Men idag snöade det och jag va tvungen att ha vinterjacka igen.
Outfit jag gjorde nyss.
bloglovin

Så snygg.

Onödigt inlägg, men det är alla mina inlägg. Men iaf, visst är Andy Sixx sjukt snygg. 
Det finns en kille i min skola som är extremt lik honom, eller han går inte på min skola utan på skolan vi är på varannan vecka men samma sak.
Satt och googlade Andy Sixx en lektion och en kille i min klass trodde det va en bild på han som är lik Andy Sixx.
bloglovin

lalalalalalala

Jag kommer inte på nån rubrik. Jag har tråkigt. Lyssnar på massa covers på olika låtar på youtube. Den här va ganska bra.
bloglovin

Han är verkligen bra.

bloglovin

Så bra låt.

bloglovin

Svar på anonym kommentar.

Men jag sa väl aldrig att ni sagt att hon inte får tycka vad hon vill? Och jag tyckte inte det hon sa va respektlöst. Hon bryr sig inte om påsk, vad är det för fel med det? Så vi ska låtsas bry oss om alla muslimska högtider också. tycker det är så jävla fånigt att troende alltid ska bli så sårade av allt. Men det ska va okej för kristna att försöka övertala folk att konfirmera sig och tro på gud och skit, men man får inte bli sur för det. Det hon sa va inte ens ett dugg jävla respektlöst.
bloglovin

Snygg eller inte?

Har ni varit inne på Kissie bror Peters blogg har ni antagligen sett hans "snygg eller inte".  Jag tycker det är så jävla sjukt. Jag fattar inte hur nån kan vilja va med där. Visst, en del av det är bra, som att t.ex. ge råd på vilken hårfärg som passar och sånt. Men jag tycker det är jävligt dåligt att sätta in bilder på folk och skriva "värst idag". Hur kul tror han det är för dom. Anledningen till att jag tycker det är inte att jag är extremt ful och kommer hamna som "värst idag".

Länge sen jag hade dagens fråga så kör det idag. Skulle du kunna tänka dig skicka in bild dit eller har du redan gjort det?

bloglovin

Är med i en tävling.

Jag är med och tävlar om 4 ögonskuggor från e.l.f. Klicka här för att komma till tävlingen.
bloglovin

En outfit

1
bloglovin
RSS 2.0