Skola imorgon då.

Orkar inte gå till skolan. Har varit så skönt med lov. Och jag har ingen aning om ifall vi ska ha CAD eller va i verkstan imorgon. Dom är så dåliga med informationen, visst det är lätt att fråga nån lärare men ändå. Jag hoppas att vi har CAD, min verkstadsskjorta är nämligen ganska gul nu istället för blå. Jag har ingen aning om hur jag lyckades få så mycket färg på den, hoppas färgen går bort. Men nu ska jag inte skriva mer om det, vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Går i skolan till typ 4 imorgon. Hatar det är hemma typ runt 5 då. Men ska göra mig iordning och sova snart, skriver imorgon när jag är hemma igen,
bloglovin

Hunden och kattens dagbok.

Den är så sjukt kul.
bloglovin

Little Things - Good Charlotte

Ganska gammal låt, är från år 2000 tror jag. Men ganska bra.
bloglovin

Blommig klänning

Ganska söt klänning från Gina Tricot, synd att det va grått där uppe. Skulle varit finare om det va typ svart eller vitt.
bloglovin

Joe Jonas och Homer Simpson.

Så jävla lika.
bloglovin

Randigt från Gina Tricot

Jag älskar randiga tröjor, så snyggt. Här är tre tröjor från Gina Tricot.
bloglovin

Black Veil Brides - The Morticians Daughter

Dom är så jävla bra. Men jag stör mig på alla som bara gillar dom för att dom tycler Andy Sixx är sygg.
bloglovin

Har varit sjuk idag.

Har verkligen mått dåligt idag så har inte orkar uppdatera nånting. Inte för att nån bryr sig, men ändå.
bloglovin

Dagens outfit

Det va länge sen jag hade med en dagens outfit.

Köpte koftan igår, bästa rean på monki, blev bara 37.50:-.Den ser blå ut på bilden men den är lila.

Sjal: Indiska

Kofta: Monki

Linne: Lager 157

Leggings: Gina Tricot

bloglovin

Chris Drew.

Jag har tråkigt så jag gjorde ett collage typ med bilder på Chris Drew.  Men det blev inte bra för jag gjorde det på polyvore.Nästan inga bilder funkade där. Jättekonstigt blev det av vissa bilder.

bloglovin

Jag hatar att komma på rubriker.

Egentligen skulle jag varit på laserdome nu, men det va bara massa folk som jag inte kände, har chattat lite med en av dom bara. Ångrar faktiskt lite att jag inte gick.

Det är så svårt att komma på rubriker till sånna här inlägg, jag vill inte bara ha dagens datum eller nåt sånt heller.

Men ska fortsätta måla lite nu så skriver senare.

bloglovin

En sak jag tänkt på bara...

På t.ex. msn när man frågar vad nån gör så svarar vissa "typ inget, musik bara" eller nåt i den stilen, men lyssna på musik är det nåt man gör? Isf gör jag nåt hela tiden, jag lyssnar jämt på musik så när nån frågar vad jag gör säger jag oftast bara "typ inget" om jag inte gör nåt typ. För vad ska man skriva när man sitter vid datan, läser lite bloggar, redigerar lite bilder o så typ?

bloglovin

Bustier

Jag fattar inte hur man kan ha på sig en bustier så här. Det är ju en BH förfan. Ser ut som om man glömt ta på sig teöjan. Läste på nån blogg att det är så snyggt med nån kofta över och ett par jeansshorts men det kommer aldrig va snyggt med BH utan tröja över. Jag låter säkert som nån bitter gammal tant men skitsamma.

Bild tagen från Paows blogg.

bloglovin

Första inlägget idag.

Sämst uppdatering idag, men skitsamma. Idag har jag inte gjort nåt nästan. Sov ganska länge, sen åkte jag ner till stan en stund. Köpte två nagellack och ett skissblock. Men nu ska jag äta så skriver senare.

 

bloglovin

Kollar på film

Kollar på Leagally Blondes nu. Ganska tråkig film så ska kanske sova istället. Visst är tvillingarna i den här filmen lik tvillingtjejerna i Zack & Codys ljuva hotelliv. Nån som vet om det är dom eller om dom bara är lika.

bloglovin

Escape The Fate - Make Up

Älskar den är låten med Escape The Fate, och gillar bilden som är i videon.

bloglovin

Smoothie

Jag har aldrig druckit smoothie förut, och provade nån fördig nu. Den röda som heter juicy på bilden. Den va inte så god, men när jag googlade efter bilden hittade jag nån recension och den hade inte fått så bra betyg. Så det kanske är godare att göra själv?

bloglovin

Vill ha dom här skorna.

Ganska fina, från Monki, kostar 200:-.

bloglovin

Gina Tricot.

Det här vill jag ha, tror att det är klänningen jag såg på gina tricot i stan och den va mycket snyggare då.

bloglovin

Epic fail

Jag bara hatar dom två orden, jag vet inte varför. Men jag klarar inte av folk som använder dom orden, och då menar jag inte i hela riktiga meningar på engelska utan dom som säger fail hela jävla tiden. Jag  hatar det verkligen.
bloglovin

Nickasaur!

Jag har börjat lyssna jättemycket på hans musik. Egentligen är han ganska dålig, men ändå så bra. Gillar speciellt hans låt xoxo, den är längst ner bland dom tre låtar med honom jag har lagt in i det här inlägget.

bloglovin

Varför gör ingen nåt?

Jag såg nyss ett klipp där en 15-årig tjej blev misshandlad utan att nån gjorde nåt. Hur kan man bara titta på när nån blir misshandlad? Jag förstår att man inte bara vill lägga sig i om man är ensam, men det va ändå ganska mycket folk runt och flera säkerhetsvakter, ingen gjorde nåt. Hon låg ju fan på marken när dom sparkade på henne. Fattar dom inte vilka skador det kan bli? Klicka här om du vill se klippet.
bloglovin

Den mest grundläggande männskliga rättigheten är rätten till liv.

Så varför ska inte djuren ha samma rättighet? Vad är det som gör det okej att äta kött och bära päls?

Djuren har också känslor och kan tänka och dom kan känna smärta. Och sen är det bättre för miljön att vara vegetarian.

Jag mår dåligt av att se filmer om hur djur plågas inför slakt och under olika tester. En fråga till er som äter kött, mår ni inte dåligt av att se sånt? Bryr ni er inte. Jag förstår verkligen inte hur man kan äta kött.

Ni skulle knappast äta en människa, så varför äta djur?  Jag mår illa av tanken på att äta kött. Jag har inte ätit kött på flera år och jag mår bra.

Det är fräschare att äta vegetariskt, varje gång du äter kött får du i dig lite bajs. Är inte det äckligt?

Hur kan det va lagligt att mörda djur, men inte människor?

Kolla på den här filmen. Jag klarar knappt av att kolla på den, jag blir så arg, och frustrerad. Hur kan man va så elak och känslokall? Skulle du vilja att dina barn/dina föräldrar/dina kompisar/släkt blev slaktade?

 

bloglovin

Pon & Zi

Gjorde nyss den här bilden med Pon & Zi på. Tycker dom är ganska söta.

bloglovin

Glamourama

Det va riktigt dåligt. Men har bara sett första avsnittet så det kanske blir bättre, men det va så fånigt.Det va så överdrivet o fake, eller det går inte förklara men riktigt dåligt va det. Vad tycker ni som sett dom om det?

Lägger in första avsnittet här, och klicka här för att få upp alla avsnitt.

bloglovin

Ny design.

Gjorde en ny design nu då, vart väl okej iaf. Den bästa jag gjort hittills tycker jag. Men nu matchar inte färgen på youtubeklippen längre. Men skitsamma.

bloglovin

Musik

Det är så skönt med lov. Men jag måste plugga ändå.

Idag va jag på stan, köpte för några dar sen ett par skor på H&M, men dom passade inte. Så tänkte byta dom. Men dom fanns inte kvar på H&M på stan, så hon ringde ut till H&M i hageby men dom fanns inte där och inte på H&M på maxi. Så irriterande, bara för att  jag inte orkade prova skorna. Och så va dom på rea så man fick bara tillgodokvitto, eller det va tillgodokort. Så mycket bättre än att få det som kvitto. Nån som vet hur länge det är giltligt? eller det kanske står på.

Jag har börjat lyssna på massa musik på youtube, lättare att hitta ny musik där än på t.ex. spotify.

Här kommer några ganska bra låtar jag hittat idag på youtube.

bloglovin

Shane Dawson

Vissa av hans videos är så bra, som den här. Hans videos är roliga samtidigt som dom har betydelse.

bloglovin

Sam Koster

I ett tidigare inlägg la jag in några låtar med Sam Koster. Då skrev jag att jag tyckte att han va ganska bra, nu har jag helt ångrat mig. Älskar hans röst, så sjukt bra.

bloglovin

Äntligen funkar blogg.se igen.

Blogg.se krånglar verkligen. Har bytt till andra ställen att blogga på men gillar ändå blogg.se mest.

Hade lite tråkigt förut så gjorde en bild i photoshop, men kärlekstema. Borde gjort den på alla hjärtans dag istället. Men skriver mer senare.

bloglovin

Outfit.

Satte ihop en outfit på polyvore.com.
La även till smink, för det hör till tycker jag. Den blev inte så bra, ganska tråkig och inte så snygga strumpbyxor men vill inte ha helfärgade.
bloglovin

Sam Koster.

I vissa delar av låten är han så bra, och vissa så dålig.

Den här är också med honom.(tror jag iaf). Mycket bättre då.
bloglovin

Va på bio idag.

Såg shutter island. Riktigt dålig film va det. Fattade inte nåt, slutet va förvirrande. Jag trodde den skulle va bra efter att ha sett trailern men tyvärr va den inte det.

Skriver mer senare.
bloglovin

Tips på en ganska kul sida.

Hittade den här sidan för några dagar sen.
Har läst igenom allt nu. Det är en sida med sånt som hänt i affärer, lite som tjuvlyssnat.
Tyvärr så är det väldigt dålig uppdatering.
bloglovin

Har inte varit nån uppdatering på några dagar...

Jag ska börja blogga igen. Men jag har varit sjuk och inte orkat. Nu måste jag plugga så skriver senare.
bloglovin

Är typ sjuk.

Jag fryser så jag skakar, mår illa, känns som jag kommer spy snart. Sjkut jobbigt är det. Måste sova, men kommer inte kunna somna.Men ska försöka sova nu iaf.
bloglovin

Va på boda borg idag.

Det har tydligen varit tjaffs mellan tjejerna i ettan, inget jag har märkt av men jag är ju aldrig med tjejerna i skolan.
Igår bestämde sig tydlgien lärarna sig för att alla tjejer i ettan skulle åka till boda borg. Jag va inte i skolan igår så läraran ringde min mobil men jag svarade inte men efter ett tag ringde han hem så mamma svarade.
Han sa tydligen till henne att alla tjejer då skulle åka iväg och att vi skulle mötas på det vanliga stället.

Men när jag kom till skolan idag såg jag att dom i min modulgrupp va ombytta, så jag gick in i omklädningsrummet o tänkte byta om. Mamma hade inte sagt att alla tjejer skulle till boda borg, för då skulle jag vägra följa med.
En tjej kommer in då o skriker 'men Emma, vi ska ju åka nu" och jag bara "vaaaaaaaa?vart ska vi" då fick jag reda på att alla tjejer skulle iväg.

Boda borg va väl helt okej, men inte så kul då jag aldrig pratat med tjejerna knappt. Va med tvp av dom första dan bara. Och jag vet att det inte kommer bli bättre av att det va ganska kul där, i skolan kommer det bli lika dant.

Lärarana säger att vi är den ända årskursen där alla tjejerna inte fått bra sammanhållning.
Det är väldgigt indelat i olika små grupper, eller inte grupper då dom mest är indelade två o två.
Vi är inte så många tjejer i skolan då det bara finns industri, el och teknik.

Imorgon kommer inte jag kunna uppdatera nåt, inte för att nån bryr sig, men ändå.
Ska sova snart, kanske skriver imorgon kväll.

Ska även försöka få in en header snart. Funkar inte att ladda upp bilder när man väljer 1000 för mig.
bloglovin

En outfit för varje årstid.

Använde looklet till att göra en outfit för varje årstid.


Ingen blev väl så jättebra då... Men vad tycker ni, vilken blev snyggast och fulast?
bloglovin

En till outfit.

Gjorde en till outfit på looklet.
Kanske inte så snyggt med prickig sjal till randig tröja? Men jag gillar den ändå.
bloglovin

Hittade nyss en sida där man kan sätta ihop outfits.

Gå in på Looklet för att sätta ihop outfits med kläder från massa olika märken.
Det är lite synd att det fanns så lite från vissa märken, t.ex. fanns det inte så mycket jeans från cheap monday. Men jag gillar sidan ändå.
bloglovin

En till outfit.

Lägger in en till direkt nu, gjort den 4 februari men tror inte arr jag lagt in den förut.
Allt i den här är också från H&M.
bloglovin

2 outfits.

Lägger in bilder på två outfits jag gjort. Alla kläder, skor och accesoarer är från H&M.

Jag vet inte om jag lagt in dom förut, men dom är iaf inte med på bloggen längre så det gör inte nåt att jag lägger in dom igen.
bloglovin

Jag tänker börja blogga här igen.

Jag orkar inte med devote längre. Fattar inte hur man gör designen. Men min design har blivit "förstörd". Alla mina bilder jag laddat upp när min blogg hade ".tk" i slutet är borta. Så massa inlägg är utan bilder, och min header är borta. Jag ska fixa en header senare, men orkar inte lägga in bilderna igen för vet inte riktigt vilken bild som ska va vart. Men ska fixa lite med headern nu så skriver senare.
bloglovin

Ny blogg igen...

Ångrade mig, vill ha min blogg på devote.se istället.

http://www.endastemmas.devote.se/

Såg även nu att jag faktiskt har en som följer min blogg med bloglovin, så följ min nya istället. Och alla andra också.
bloglovin

Har en ny blogg nu.

Jag har en ny blogg nu som är: http://emma.blogaholic.se/ så gå in på den istället.
Blogg.se krånglar hela tiden så tänkte prova där istället-
bloglovin

Mer photoshop bilder.

Jag ska sluta lägga upp massa onödiga bilder i bloggen.
Men visst blir det ganska snyggt att göra sånna här bilder.

Såg nu att alla bilder inte kommer med i bloggen. Fattar inte vrf. Eller så är det bara segt att ladda det.
bloglovin

Har ingen passande rubrik till det här.

Jag hade ju så att min bloggadress blev endastemmas.tk, men det slutade funka, så måste ha endastemmas.blogg.se nu. Men har skrivit .tk på alla bloggar o sånt nu, och på bilder o allt. Så jävla irriterande.
bloglovin

Photoshop är ganska kul.

Har suttit ganska mycket med photoshop sen jag skaffade det.
Igår redigerade jag en bild på Ashley Tisdale. Ändrade bara färgen på klänningen och hårfärg, orkade inte mer för jag blev trött. Men det blev ganska bra.

Idag har jag studiedag, tänkte göra lite restuppgifter nu, måste verkligen bli klar. Skriver senare.
bloglovin

En till outfit.

Ganska kul att sätta ihop outfits, även om dom inte blir så bra.
Allt på bilden, utom jeansen är från H&M, jeansen är från Cheap Monday.

Den här blev ganska mörk och passar kanske mer till hösten.
bloglovin

Äntligen funkar blogg.se

Jag fundrar på att sluta använda blogg.se. Är jämt segt och slutar ofta fungera.

Hade lite tråkigt förut så satte ihop en outfit med kläder från H&M. Även accesoarer och smink är från H&M.
bloglovin

Elliot Minor

Jag har börjat lyssna väldigt mycket på dom: Dom påminner lite om Panic at the disco tycker jag. Fast Elliot Minor är lite bättre.
bloglovin

Min blogg har blivit tråkig.

Bloggar knappt längre. När jag väl gör det är det bara skittråkiga inlägg om inget. Min blogg har aldrig varit särskilt bra, men aldrig varit så tråkig som nu. Men jag ska börja uppdatera bra igen.
bloglovin

Va inte i skolan idag.

Stod att det fanns chans att bussarna skulle ställas in så jag fick va hemma från skolan idag.
Men måste ändå plugga.
Loggade in på msn förut, och det första en kille i min grupp skrev va "Din mentor skriker på dig". Fattar inte vad han menade med det, och sen skrev han att dom behövde min text. Men jag är inte klar med den än, måste skriva den.
Så skriver mer här senare.
bloglovin

Funkar inte att ladda upp bilder.

Är det bara för mig det inte funkar att ladda upp bilder på blogg.se? Borde inte va det. Antagligen är det inte det.
Vill ladda upp bilder så jag kan fixa min design. Satte dit stjärnorna  i bakgrunden förut, men det blev inte bra och jag vill inte ha det helt vitt som jag hade förut. Men ska göra mig iordning nu så skriver senare.
bloglovin

Hemma äntligen.

Är sjukt trött. Det är snöat extremt mycket idag. Men det verkar som det snöat mycket i hela sverige. Jag fattar inte hur det är möjligt att snöa så myckt. Spårvagnarna va inställda, bussen till skolan imorse fick ta en annan väg för det hade åkt av en lastbil. Det va fullt med polisbilar runt omkring där. Kom därför 20 minuter sent till skolan. Verkligen varit kaos i traffiken idag. Inte har dom plogat nåt heller. Inte mycket iaf.

Och igår va spårvagnen sen, hade varit krock nånstans så kom 45 minuter sent till skolan då. Inte kul när man har verkstadsvecka nästa vecka då. Lärarna där blir verkligen skitsura om man kommer sent.

Men nu ska jag inte skriva mer om det. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva så skriver mer om en stund.
bloglovin

I skolan.

Min uppdatering har varit riktigt dålig dom senaste dagarna. Men jag ska börja uppdatera igen. Fast det är ändå ingen som läser det här.  Men kan inte skriva nu, är i skolan. Måste plugga. Har inte gjort nåt den här veckan, och det är massa som ska in imorgon som jag inte ens börjat på.
bloglovin

Skaffade Photoshop för några dagar sen.

Tycker det är ganska kul att hålla på med photoshop, har gjort massa sånna här bilder idag i skolan.
Det här va inte den bästa då, men laddar upp den ändå.
bloglovin

I skolan med världens huvudvärk.

Jag har världens jävla huvudvärk. Går till 16.00 idag, inte kul. Tänkte fixa en ny design, skriver mer senare.
bloglovin

I skolan.

Fan vad jag hatar skolan. Så jävla tråkigt. Projektet vi har nu handlar om politik, min grupp vet fan inte nåt om politik. Jag vet inte heller mycket om politik, men vet iaf att Moderaterna är på höger sidan och inte vänster. Och en i min grupp bara "Jag vet det,jag är faktiskt ssu:are". Men skitsamma. Orkar inte skriva mer om det.
bloglovin
RSS 2.0